Ταξίδι στο Βερολίνο

Ταξίδι στο Βερολίνο - Tasty-Day.gr - QR Code Friendly

Διήμερη Επίσκεψη Αστραπή 8&9 Φεβρουαρίου, στη 25η  Διεθνή Έκθεση Fruit Logistica, προκειμένου να τιμήσουμε με την παρουσία μας υγιείς επιχειρηματίες από τη χώρα μας που δραστηριοποιούνται στην εμπορία φρέσκων φρούτων και λαχανικών, τους πλούσιους καρπούς της Ελληνικής Γης.

Επιτρέψτε μας, μιας και ο χρόνο μας ήταν περιορισμένος, να σας προτείνουμε τρία (3) μέρη που είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε και μας άφησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

http://www.cafeeinstein.com/

Σε όλο το Βερολίνο θα συναντήσεις καφέ της αλυσίδας Einstein. Εμείς καθίσαμε σε αυτό της οδού Unter den Linden, όπου η υφή του καφέ ήταν πλούσια. Στους τοίχους συναντάς φωτογραφίες από διεθνείς προσωπικότητες που έχουν επισκεφθεί το μέρος.   

   

http://bisonberlin.de//

Ένα εστιατόριο με κομψή διακόσμηση, που ειδικεύεται στα πιάτα με πρωταγωνιστή το κρέας κυρίως από μοσχάρι. Μην περιμένετε μερίδες αντίστοιχες των ελληνικών εστιατορίων, παρόλα αυτά οι κρεατοφάγοι εδώ βρίσκουν έναν καλό εκπρόσωπο. 

   

http://www.taverna-ousia.de/

Κ επειδή ο Ελληνας χωρίς το τζατζίκι του δεν κάνει,  το τελευταίο βράδυ μας δειπνήσαμε σε ένα χώρο που η ελληνική επιρροή, τόσο από άποψη κουζίνας όσο και τραγουδιών, δεσπόζει. Η διακόσμηση του χώρου σε παραπέμπει σε ταβέρνα, όπως αυτές που συναντάμε στα χωριά μας. Τα πιάτα ομολογουμένως ήταν γευστικότητα και η πλήρης ενημερωμένη κάβα του από Εκλεκτά Κρασιά Ελλήνων παραγωγών  εξαιρετική.

   

Ταξίδι στο Βερολίνο - Tasty-Day.gr - QR Code Friendly