Χάμπουργκερ σιγομαγειρεμένου χοιρινού με μπύρα

Χάμπουργκερ σιγομαγειρεμένου χοιρινού με μπύρα - Tasty-Day.gr - QR Code Friendly
Δυσκολία: Μέτριο
Χρόνος: 12 λεπτά
Κόστος: Φθηνό
Τύπος: Καθημερινό
Υλικά

2.200 γραμμ χοιρινή πλάτη
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1 μπουκάλι μαύρης μπύρας
250 γραμμ σάλτσα μπάρμπεκιου

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το χοιρινό και το πασπαλίζουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κρεμμύδι και το σκόρδο σε σκόνη. Το τοποθετούμε σε γάστρα και προσθέτουμε τη μπύρα.

Κλείνουμε το καπάκι και σιγοψήνουμε όλη τη νύχτα ή για τουλάχιστον οκτώ ώρες. Την επόμενη, βγάζουμε το χοιρινό από το σκεύος και το τεμαχίζουμε σε λεπτά κομμάτια.

Το ξαναβάζουμε στη γάστρα, προσθέτουμε τη σάλτσα μπάρμπεκιου και ψήνουμε για ακόμη μία ώρα.

Το προσθέτουμε σε ψωμάκια του χάμπουργκερ, με ό,τι άλλο μας αρέσει.

Χάμπουργκερ σιγομαγειρεμένου χοιρινού με μπύρα - Tasty-Day.gr - QR Code Friendly
Tηγανιά χοιρινή Προηγούμενο:
Tηγανιά χοιρινή

About us

Δεν υπάρχει πιο ζεστό, πιο τρυφερό πράγμα από ένα κυριακάτικο μεσημέρι που το σπίτι μοσχοβολάει από το αρνάκι που σιγοψήνεται στο φούρνο.

Και κόντρα στους καιρούς που ζούμε, δεν είναι άπιαστο όνειρο ένα λαχταριστό σπιτικό τραπέζι.

Το πιστεύουμε, το αγαπάμε και το στηρίζουμε. Καλώς ήρθατε στην «κουζίνα μας».