Η σούπερ μαμά που ζωγραφίζει… μαγειρικά!!

Η σούπερ μαμά που ζωγραφίζει… μαγειρικά!! - Tasty-Day.gr - QR Code Friendly

Εχει πλέον εκατοντάδες  θαυμαστές που την ακολουθούν στο διαδίκτυο προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα της πιάτα! Και δεν είναι σέφ. Είναι η μαμά ενός μικρού αγοριού που από τα πρώτα του βήματα θέλησε να τον μάθει, με έναν τρόπο άκρως διασκεδαστικό και δημιουργικό, να τρώει σωστά. Η ιστορία ξεκίνησε ένα βράδυ που η  Laleh Mohmedi ρώτησε τον μικρό της γιό ποιόν παιδικό ήρωα θα ήθελε να δει στο αυριανό του πιάτο! 

΄Εκτοτε, έχει να επιδείξει μία τεράστια συλλογή από φωτογραφίες δημιουργικών πιάτων, από τον Michael Jackson, μέχρι όλους τους ήρωες των παιδικών ταινιών και βιβλίων, τις οποίες μπορεί να απολαύσει κανείς  στη σελίδα Jacob’s Food Diarys στο Instagram. 

Και το μόνο σίγουρο είναι ότι εκτός από τον γιό της που έμαθε να τρώει φρούτα, λαχανικά, όσπρια και όλα τα υγιεινά, εμπνέονται και γονείς από όλα τα μέρη του κόσμου που θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους! 

Πηγή : www.perierga.gr

 

Η σούπερ μαμά που ζωγραφίζει… μαγειρικά!! - Tasty-Day.gr - QR Code Friendly
Ντοματιά γίγας! Προηγούμενο:
Ντοματιά γίγας!

About us

Δεν υπάρχει πιο ζεστό, πιο τρυφερό πράγμα από ένα κυριακάτικο μεσημέρι που το σπίτι μοσχοβολάει από το αρνάκι που σιγοψήνεται στο φούρνο.

Και κόντρα στους καιρούς που ζούμε, δεν είναι άπιαστο όνειρο ένα λαχταριστό σπιτικό τραπέζι.

Το πιστεύουμε, το αγαπάμε και το στηρίζουμε. Καλώς ήρθατε στην «κουζίνα μας».