Κι όμως! Υπάρχουν και κάποια πράγματα  σ αυτή τη ζωή, που δεν έχουν ημερομηνία λήξης!  Πρόκειται για εννέα προϊόντα «βρυκόλακες» (όπως συνηθίζουν να τα αποκαλούν οι επιστήμονες) της διατροφικής αλυσίδας,…
Εχει πλέον εκατοντάδες  θαυμαστές που την ακολουθούν στο διαδίκτυο προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα της πιάτα! Και δεν είναι σέφ. Είναι η μαμά ενός μικρού αγοριού που από τα…
Μια κάθετη φάρμα στη Σιγκαπούρη που βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο παράγει 80 τόνους λαχανικά κάθε χρόνο. Το αγρόκτημα ιδρύθηκε από την Panasonic και χρησιμοποιεί LED για να αναπτυχθούν γρήγορα και…
Μία ομάδα επιστημόνων από τις Ηνωμένες Πολιτείες αφιέρωσαν πέντε χρόνια έρευνας και μελέτης γύρω από τον λόξυγκα και τους τρόπους για τη διακοπή του. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν είναι…
Ελληνες μαθητές κατάφεραν να συναγωνιστούν ευθέως τους Βρετανούς, Γάλλους και Ιταλούς παραγωγούς γκουρμέ προϊόντων! Έφτιαξαν χαβιάρι από αυγά σαλιγκαριού, ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο έδεσμα που κοστίζει  3.200 ευρώ/κιλό. Πρόκειται για 30…
Κι όμως! Δεν είναι προϊόν εργαστηρίου, αλλά ένας ευφάνταστος τρόπος καλλιέργειας της ντομάτας, η οποία οδηγεί σε παραγωγή ασυνήθιστα μεγάλων ποσοτήτων από ένα και μόνο φυτό.   Στην πραγματικότητα, η…
Πώς θα σας φαινόταν αν πηγαίνατε σε ένα εστιατόριο, διαλέγατε λευκές τρούφες για πρώτο πιάτο και την ώρα που πηγαίνατε να τις καρφώσετε στο πιρούνι σας, τις βούταγε κυριολεκτικά μια…
Τρία ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν στον Γάλλο Σεφ  Dominique Pierru,  για να φέρει την ιδέα του στα πιάτα μας! Ποια ήταν η ιδέα του πρώην κατασκευαστή κουζινών,που  θεωρείται σήμερα πρωτοπόρος της…
Το 2011, ένας Κινέζος καθηγητής καλλιγραφίας «συνέλαβε» ένα μεγαλεπήβολο επιχειρηματικό σχέδιο ευελπιστώντας να του αποδώσει κέρδος πολλών εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων. Η ιδέα του ήρθε κατά τη διάρκεια ενός σεμιναρίου που…
Αυτή είναι η καλύτερη επιβεβαίωση για το πόσο δημοφιλής είναι η ελληνική κουζίνα, και μάλιστα, η απλή, η παραδοσιακή και όχι η φανταχτερά «πειραγμένη»! Όπως πληροφορηθήκαμε πρόσφατα από ξένα δίκτυα…
Σελίδα 1 από 2

About us

Δεν υπάρχει πιο ζεστό, πιο τρυφερό πράγμα από ένα κυριακάτικο μεσημέρι που το σπίτι μοσχοβολάει από το αρνάκι που σιγοψήνεται στο φούρνο.

Και κόντρα στους καιρούς που ζούμε, δεν είναι άπιαστο όνειρο ένα λαχταριστό σπιτικό τραπέζι.

Το πιστεύουμε, το αγαπάμε και το στηρίζουμε. Καλώς ήρθατε στην «κουζίνα μας».

We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree