Ο Φέντερερ μαγειρεύει ζυμαρικά υπό τους ήχους του... «Ζορμπά»

Ο Φέντερερ μαγειρεύει ζυμαρικά υπό τους ήχους του... «Ζορμπά» - Tasty-Day.gr - QR Code Friendly
Στη νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας ζυμαρικών Barilla συμμετέχει ο διάσημος τενίστας Ρότζερ Φέντερερ, που παίρνει μαθήματα από έναν μεγάλο Ιταλό σεφ, υπό τους ήχους του «Ζορμπά».

Ένα όμορφο πιάτο σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας, ένας ύμνος για την απλότητα και το σύμβολο της ιταλικής κουζίνας, σηματοδοτεί τη συνάντηση δύο εξαιρετικών πρωταθλητών, ο καθένας στον δικό του τομέα.

Από την μία πλευρά, ο μεγαλύτερος τενίστας όλων των εποχών, ο Ρότζερ Φέντερερ, που δεν κρύβει την μη εξοικείωσή του με την κουζίνα. Και από την άλλη ο Νταβίντε Ολντάνι, βραβευμένος σεφ.

Δύο ταλέντα που συναντώνται για πρώτη φορά για μια ιδιαίτερη περίσταση: το διαφημιστικό σποτ της Barilla, υπό τους ήχους του «Ζορμπά».

«Έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες με διαφορετικές παραδόσεις και γαστρονομική κουλτούρα... αλλά τα ζυμαρικά παραμένουν σημείο αναφοράς μου. Τα τρώω από τότε που ήμουν μικρός, το βρίσκω εξαιρετικό φαγητό. Αλλά δεν ξέρω πώς να τα μαγειρεύω» ομολογεί ο Ελβετός πρωταθλητής.

Ο Ρότζερ Φέντερερ νέος πρεσβευτής της Barilla

Φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο ο Ρότζερ Φέντερερ πληρώθηκε αδρά για να γίνει ο νέος πρεσβευτής του ομίλου Barilla.

Παρόλο που δεν έχουν γίνει γνωστοί οι οικονομικοί όροι, η μακροπρόθεσμη συμφωνία θα μπορούσε να αποφέρει στον Φέντερερ μέχρι και 40 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας, αναφέρει το Forbes.

Πηγή: Ο Φέντερερ μαγειρεύει ζυμαρικά υπό τους ήχους του... «Ζορμπά» | iefimerida.gr
Ο Φέντερερ μαγειρεύει ζυμαρικά υπό τους ήχους του... «Ζορμπά» - Tasty-Day.gr - QR Code Friendly