Aυτή είναι η πιο δημοφιλής συνταγή μαγειρικής για το 2017, σύμφωνα με την Google

Aυτή είναι η πιο δημοφιλής συνταγή μαγειρικής για το 2017, σύμφωνα με την Google - Tasty-Day.gr - QR Code Friendly
H τοπ συνταγή του 2017!

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2017, η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο, η Google, κάνει τον απολογισμό της και δημοσιεύει λίστες με όλα όσα κέρδισαν την προσοχή των διαδικτυακών χρηστών τη χρονιά που φεύγει.
Λίστες με εκπλήξεις και ανατροπές. Σε πολλές από αυτές τις λίστες, οι πρώτες θέσεις είναι μη αναμενόμενες, αλλά όταν μιλάμε για «διαδίκτυο», τα δεδομένα ανατρέπονται συνεχώς.

Η λίστα με τις συνταγές μαγειρικής που οι διαδικτυακοί χρήστες αναζήτησαν περισσότερο στη Google τη χρονιά που φεύγει έχει πραγματικό ενδιαφέρον.
Ποια συνταγή είναι η πιο δημοφιλής και αναζητήθηκε περισσότερο; Η απάντηση βρίσκεται σε ένα πιάτο που περιλαμβάνει κομμάτια κρέατος, (συνήθως μοσχάρι), κρεμμύδια, μανιτάρια και κρεμώδη σάλτσα.

Η συνταγή για «μοσχάρι στρογγανόφ» ήταν αυτή που κέρδισε τους διαδικτυακούς χρήστες.

Πώς το φτιάχνουμε!

Υλικά:

4-5 φιλέτα μοσχάρι
270 γραμμάρια μανιτάρια champignon
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
3 κ.σ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κρεμμύδια
1 κ.σ ντοματοπελτέ
100 γραμμάρια βούτυρο
2 κ.σ μουστάρδα Dijon
μικρά αγγουράκια τουρσί
1 κ.γ καστανή ζάχαρη
αλάτι- πιπέρι- πάπρικα
200 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
χυλοπίτες
1 κ.σ φρέσκο άνηθο
200 ml ζωμός κότας ή λαχανικών

Eκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε μακρόστενα μικρά κομμάτια. Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και όταν ζεσταθεί αρκετά πολύ, προσθέτουμε το κρέας σε κομμάτια, το οποίο προηγουμένως έχουμε αλατοπιπερώσει. Τα τσιγαρίζουμε καλά και από τις δύο πλευρές και στη συνέχεια τα βγάζουμε από το τηγάνι. Προσθέτουμε λίγο βούτυρο και τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα.. Τα σοτάρουμε καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι. Αφού τα ανακατέψουμε, προσθέτουμε το κρέας και το ζωμό. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τα αγγουράκια ψιλοκομμένα και την πάπρικα και αφήνουμε να μαγειρευτούν καλά. Όταν το φαγητό είαι έτοιμο, προσθέτουμε το γιαούρτι. Ανακατεύουμε απαλά και το αφήνουμε να πάρει μία ακόμη βράση. Προσθέτουμε τον άνηθο.
Στο μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά και σερβίρουμε σε πιάτα, βάζοντας το κρέας στην κορυφή των ζυμαρικών.
Aυτή είναι η πιο δημοφιλής συνταγή μαγειρικής για το 2017, σύμφωνα με την Google - Tasty-Day.gr - QR Code Friendly