Ένα πεντανόστιμο και …ζουμερό τετραήμερο στο κέντρο της Αθήνας!

Ένα πεντανόστιμο και …ζουμερό τετραήμερο στο κέντρο της Αθήνας! - Tasty-Day.gr - QR Code Friendly

Το φετινό Burger Fest ξεκινάει αύριο, Πέμπτη18 και θα κρατήσει μέχρι την Κυριακή 21 Μαϊου! Ολόκληρη η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μετατρέπεται σε μια μεγάλη γιορτή της γεύσης, με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με live και dj sets, happenings, ειδικούς χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τους μικρούς και τους όχι τόσο μικρούς μας φίλους, bazaar, διαγωνισμούς και -φυσικά- τα μεγαλύτερα και τα καλύτερα burger house της πόλης που προσφέρουν μοναδικούς συνδυασμούς -αλμυρούς και γλυκούς- για να ικανοποιήουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!


Με την είσοδό σας στο Burger Fest μπορείτε να βρείτε:

Burgers σε menu ειδικά διαμορφωμένα για το φεστιβαλ με προτάσεις που ξεκινούν από τα 2,5 ευρώ.

Το Gaming Corner by e-Food.gr με games και δραστηριότητες για όλα τα γούστα όπου 12 gaming consoles (10 PS4 + 2 XBOX) σας περιμένουν. Από 19 έως 21 Μαίου το Fight For Your Food παίζει μπαλίτσα στο Burger Fest. Έλα να αράξουμε στο gaming room του e-FOOD και να παίξουμε τουρνουά PRO με την παρέα. Αν είσαι τόσο καλός όσο λες θα κερδίσεις και κουπόνια για δωρεάν φαγητό!
Την ξεχωριστή εμπειρία ενός Escape Room σχεδιασμένο αποκλειστικά για το Burger Fest από το The Mindtrap

To bazaar του Flea Market με πάνω από 20 εκθέτες όπου μπορείτε να βρείτε ρούχα, accessories, κοσμήματα και απίθανα gadgets σε προνομιακές τιμές

Ένα Kid’s Area που περιλαμβάνει μοναδικές δραστηριότητες για τους μικρούς -και τους όχι τόσο μικρούς- μας φίλους! Χειροτεχνίες, μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική και παιχνίδια δράσης και μάθησης!

Πεντανόστιμα εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου το Σάββατο και την Κυριακή
LIVE COOKING: Αναγνωρισμένοι chef δημιουργούν ζωντανά μπροστά στο κοινό πεντανόστιμα πιάτα. Στην παρέα θα βρίσκονται οι Δημήτρης Σκαρμούτσος, Βασίλης Καλλίδης, Τhe Eaters, Αντώνης Κουρκουτάς, Χάρης Νικολούζος, Χρήστος Ρήγας, Τάσος Αντωνίου, Νικόλαος Σταυρακάκης
DJ Sets από διακεκριμένους μουσικούς παραγωγούς και dj’s όπως ο Δημήτρης Μετζέλος και ο Άγγελος Κουκλάκης
Το κεντρικό live stage όπου τις 4 μέρες του φεστιβαλ θα... ταρακουνήσουν μεταξύ άλλων οι: Cayetano, Εισβολέας, Dub Pistols, Tonis Sfinos, Μιθριδάτης, Idra Kayne, Wedding Singers, Polkar και πολλά ακόμα δυνατά acts!

Ένα πεντανόστιμο και …ζουμερό τετραήμερο στο κέντρο της Αθήνας! - Tasty-Day.gr - QR Code Friendly