Γεννήθηκα στα Κύθηρα, όπου τελείωσα τις εγκύκλιες σπουδές. Κατόπιν σπούδασα στη Φιλοσοφική Αθηνών. Υπηρέτησα ως φιλόλογος στο γυμνάσιο Κυθήρων και στο ιστορικό Αρχείο Κυθήρων ως αρχειονόμος. Ασχολούμαι με την ιστορία…
Υλικά Για τη γέμιση ½ κιλό σπανάκι1 ματσάκι άνηθο1 κούπα φέτα θρυμματισμένη½ κούπα ξερή μυζήθρα ή ανθότυρο τριμμένο3 αυγάΠιπέρι Για το φύλο ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κ.σ.…
Υλικά 6 ασπράδια αυγού2 κούπες ζάχαρη1 κ.γ. χυμό λεμονιούΑμύγδαλα ασπρισμένα χοντροκομμένα Εκτέλεση Βάζουμε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και μέσα χτυπάμε τα ασπράφια και τη ζάχαρη πολύ καλά μέχρι το…

About us

Δεν υπάρχει πιο ζεστό, πιο τρυφερό πράγμα από ένα κυριακάτικο μεσημέρι που το σπίτι μοσχοβολάει από το αρνάκι που σιγοψήνεται στο φούρνο.

Και κόντρα στους καιρούς που ζούμε, δεν είναι άπιαστο όνειρο ένα λαχταριστό σπιτικό τραπέζι.

Το πιστεύουμε, το αγαπάμε και το στηρίζουμε. Καλώς ήρθατε στην «κουζίνα μας».

We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree