Ελένη Χάρου - Tasty-Day.gr - QR Code Friendly
Υλικά Για τη γέμιση ½ κιλό σπανάκι1 ματσάκι άνηθο1 κούπα φέτα θρυμματισμένη½ κούπα ξερή μυζήθρα ή ανθότυρο τριμμένο3 αυγάΠιπέρι Για το φύλο ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κ.σ. ξύδι3 κ.σ. ελαιόλαδοΑλάτιΕλαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση Κοσκινίζουμε το αλεύρι…
Γεννήθηκα στα Κύθηρα, όπου τελείωσα τις εγκύκλιες σπουδές. Κατόπιν σπούδασα στη Φιλοσοφική Αθηνών. Υπηρέτησα ως φιλόλογος στο γυμνάσιο Κυθήρων και στο ιστορικό Αρχείο Κυθήρων ως αρχειονόμος. Ασχολούμαι με την ιστορία και τη λαογραφία των Κυθήρων και έχω γράψει 4 βιβλία…
Υλικά 6 ασπράδια αυγού2 κούπες ζάχαρη1 κ.γ. χυμό λεμονιούΑμύγδαλα ασπρισμένα χοντροκομμένα Εκτέλεση Βάζουμε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και μέσα χτυπάμε τα ασπράφια και τη ζάχαρη πολύ καλά μέχρι το μείγμα να αφρατεψεί και να σφίξει. Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού…