Γεννήθηκα στα Κύθηρα, όπου τελείωσα τις εγκύκλιες σπουδές. Κατόπιν σπούδασα στη Φιλοσοφική Αθηνών. Υπηρέτησα ως φιλόλογος στο γυμνάσιο Κυθήρων και στο ιστορικό Αρχείο Κυθήρων ως αρχειονόμος. Ασχολούμαι με την ιστορία και τη λαογραφία των Κυθήρων και έχω γράψει 4 βιβλία…
Υλικά Για τη γέμιση ½ κιλό σπανάκι1 ματσάκι άνηθο1 κούπα φέτα θρυμματισμένη½ κούπα ξερή μυζήθρα ή ανθότυρο τριμμένο3 αυγάΠιπέρι Για το φύλο ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κ.σ. ξύδι3 κ.σ. ελαιόλαδοΑλάτιΕλαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση Κοσκινίζουμε το αλεύρι…
Υλικά 6 ασπράδια αυγού2 κούπες ζάχαρη1 κ.γ. χυμό λεμονιούΑμύγδαλα ασπρισμένα χοντροκομμένα Εκτέλεση Βάζουμε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και μέσα χτυπάμε τα ασπράφια και τη ζάχαρη πολύ καλά μέχρι το μείγμα να αφρατεψεί και να σφίξει. Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού…

About us

Δεν υπάρχει πιο ζεστό, πιο τρυφερό πράγμα από ένα κυριακάτικο μεσημέρι που το σπίτι μοσχοβολάει από το αρνάκι που σιγοψήνεται στο φούρνο.

Και κόντρα στους καιρούς που ζούμε, δεν είναι άπιαστο όνειρο ένα λαχταριστό σπιτικό τραπέζι.

Το πιστεύουμε, το αγαπάμε και το στηρίζουμε. Καλώς ήρθατε στην «κουζίνα μας».

To Tasty-Day.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης σας. Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα. Συμφωνώ