Για την ιστορία: Τα ντολμαδάκια του Μεραμπέλλου φτιάχνονται και στο σύνολο των υλικών χρησιμοποιούμε λαχανικά και λιγότερο ρύζι. Ήταν και παραμένει στη σχεδόν καθημερινή του διατροφή το καλοκαίρι. Συνοδεύονται με…
Υλικά Για το φύλλο 1 ποτήρι νερού βούτυρο½ κρασοπότηρο χυμό λεμόνι½ κρασοπότηρο χυμό πορτοκάλι½ κρασοπότηρο αλουσιά (σταχτόνερο)1 ποτήρι του νερού γάλα4 αυγά2 φλιτζάνια ζάχαρη1 κ.σ. αμμωνία Για τη γέμιση 1…
Υλικά 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο1 φλιτζάνι σιμιγδάλι χοντρό1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό½ φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα½ φλιτζάνι σταφίδα σουλτανίνα Για το σιρόπι 2 ½ φλιτζάνια νερό1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού1 φλιτζάνι ζάχαρη1 φλιτζάνι μέλιΞύσμα…
Στη ζωή μου έμαθα να κάνω αυτό που αγαπώ. Σπούδασα Γεωπόνος, ενώ αγαπούσα και την εκπαίδευση. Χρειάστηκαν να περάσουν πολλά χρόνια για να αποφασίσω να τα συνδυάσω. Και ξαφνικά κάνω…
Του Γιώργου Μαυροειδή Καλησπέρα... Μια μέρα, είχα μαζέψει λίγους ασκόλυμπρους.... Φυτό με αγκάθια, δημοφιλές στην Κρήτη για τη νοστιμιά του και τη διατροφική του αξία. Συνήθως γίνονται βραστοί ή στην…

About us

Δεν υπάρχει πιο ζεστό, πιο τρυφερό πράγμα από ένα κυριακάτικο μεσημέρι που το σπίτι μοσχοβολάει από το αρνάκι που σιγοψήνεται στο φούρνο.

Και κόντρα στους καιρούς που ζούμε, δεν είναι άπιαστο όνειρο ένα λαχταριστό σπιτικό τραπέζι.

Το πιστεύουμε, το αγαπάμε και το στηρίζουμε. Καλώς ήρθατε στην «κουζίνα μας».

We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree