Του Γιώργου Αλοίμονου  Υλικά 1/2 Πακέτο φακές μεγάλες ζουμί από κρέας Λίγο δάφνη Λίγο Φασκόμηλο Χοντρό Αλάτι Πιπέρι Καπνιστό Ξύδι 1/2 λάχανο Εκτέλεση Στην χύτρα βράζουμε το αγαπημένο μας κομμάτι…
Ο Γιώργος Αλοίμονος είναι δημοσιογράφος, του αρέσει να παίζει με τις λέξεις, τον γοητεύουν οι διεθνείς σχέσεις και το καλό φαγητό. Θεωρεί ότι το φαγητό μαζί με το διαλογο είναι…
Υλικά 1 μέτριο λάχανο 4 λουκάνικα (κατα προτίμηση ξυδάτα Κρήτης) Αλάτι Πιπέρι Ξύδι Κρέμα λεμονιού ή χυμός 2 μεγάλων λεμονιών 3 ξυνομηλα κομμένα σε μικρά κομματάκια Εκτέλεση Σε βαθιά κατσαρόλα…

About us

Δεν υπάρχει πιο ζεστό, πιο τρυφερό πράγμα από ένα κυριακάτικο μεσημέρι που το σπίτι μοσχοβολάει από το αρνάκι που σιγοψήνεται στο φούρνο.

Και κόντρα στους καιρούς που ζούμε, δεν είναι άπιαστο όνειρο ένα λαχταριστό σπιτικό τραπέζι.

Το πιστεύουμε, το αγαπάμε και το στηρίζουμε. Καλώς ήρθατε στην «κουζίνα μας».

We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree