Καρπούζι- Τεκίλα

Καρπούζι- Τεκίλα - Tasty-Day.gr - QR Code Friendly
Η Μαρία Τρακαδά δοκίμασε ένα εκπληκτικό κοκτέϊλ "Τεκίλα Καρπούζι" και πήρε τη συνταγή
Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 5 λεπτά
Κόστος: Φθηνό
Τύπος: Καθημερινό
Υλικά
Για αυτό το cocktail χρειάζεστε:
¼ φλιτζάνι νερό
¼ φλιτζάνι ζάχαρη
8 φλιτζάνια καρπούζι σε φέτες χωρίς τα κουκούτσια
¼ φλιτζάνι φρέσκο χυμό lime
1 ¾ φλιτζάνια βατόμουρα
¾ φλιτζάνια φύλλα μέντας
1 ¼ φλιτζάνια τεκίλα
Εκτέλεση
Σε μία μικρή κατσαρόλα σιγοβράστε το νερό με τη ζάχαρη ωσπου να διαλυθεί η ζάχαρη, στη συνέχεια αφήστε το σιρόπι να κρυώσει. Στη συνέχεια χτυπήστε σε ένα μπλέντερ το καρπούζι και μετά σουρώστε το και κρατήστε μόνο το χυμό.

Σε μία μεγάλη κανάτα ανακατέψτε το σιρόπι ζάχαρης, το χυμό lime, τα βατόμουρα και τα φύλλα μέντας. Αφού ανακατέψετε προσθέστε το χυμό καρπούζι και την τεκίλα. Μετά απο ώρες στο ψυγείο, το cocktail σας είναι έτοιμο για να το απολάυσετε.
Καρπούζι- Τεκίλα - Tasty-Day.gr - QR Code Friendly

About us

Δεν υπάρχει πιο ζεστό, πιο τρυφερό πράγμα από ένα κυριακάτικο μεσημέρι που το σπίτι μοσχοβολάει από το αρνάκι που σιγοψήνεται στο φούρνο.

Και κόντρα στους καιρούς που ζούμε, δεν είναι άπιαστο όνειρο ένα λαχταριστό σπιτικό τραπέζι.

Το πιστεύουμε, το αγαπάμε και το στηρίζουμε. Καλώς ήρθατε στην «κουζίνα μας».