ΑρχικήΑλμυράΟρεκτικά-ντιπ

Υλικά 

  • 4 σκελίδες σκόρδο 
  • 1 μικρό πακέτο κατεψυγμένο ψιλοκομμένο σπανάκι
  •  400 γραμμ. καρδιές αγκινάρας  ψιλοκομμένες 
  • 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα 
  • 1/3 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα τα
  • 230 γραμμ. τυρί κρέμα μαλακό 

Εκτέλεση 

Λιώνουμε τις σκελίδες σκόρδου. Σε ένα πυρέξ βάζουμε το σπανάκι ψιλοκομμένο, τις καρδιές αγκινάρας  ( τις έχουμε βράσει προηγουμένως ) επίσης ψιλοκομμένες, και τα τρία τυριά. Ψήνουμε το μείγμα σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά. Σερβίρουμε το ντιπ ζεστό.