ΑρχικήΑλμυράΟρεκτικά-ντιπ

Πηγή : Ελένη Ψιχούλη

Υλικά 

  • 2 αβοκάντο 
  • 1 μικρό κρεμμύδι 
  • 11/2 λάιμ το χυμό και το ξύσμα από το 1 λάιμ 
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι   (για το σερβίρισμα) 
  • 6 ντοματίνια ψιλοκομμένα στα 4 
  • 4-5 κλωναράκια φρέσκο κόλιαντρο χοντροκομμένο 
  • αλάτι   

Εκτέλεση 

Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα μαζί τα υλικά μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε το αλάτι. Πριν το σερβίρουμε, βάζουμε πάνω του τα ντοματίνια, τον κόλιαντρο και αλατίζουμε ελαφρά.