ΑρχικήΑλμυράΘαλασσινά

Υλικά

½ κιλό καλαμαράκια σε λεπτές ροδέλες
1 κιλό φασολάκια
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κούπα τριμμένη ντομάτα
Αλάτι και πιπέρι
1 κούπα ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ½ ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα φασολάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, τις ψιλοκομμένες και τριμμένες ντομάτες και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 20 λεπτά.
Προσθέτουμε τα καλαμαράκι και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για ακόμα 5 λεπτά.